Friday, March 25, 2011

Rindu Seorang Amna kepada Abi nye...

Hmm.. baru 4 hari Abi pi training, tp rasenye cam dah 4 bulan je..huhuh.. windunye Amna kat Abi.. Sian dia.. pagi2 bgn titun mesti cari abi kat bilik sembahyang..selalu dia jumpe abi kat situ..

Semalam sambil tgk channel pebret dia 613 tu, saje je kasi dia frame gambo abi..Amna belek2 frame tu pastu termenung..hehe..pndai plak xmau masuk mulut frame tu..klu x, smua benda dpt kat tgn dia nak masuk mulut..hehe..


Abi..Xmo nanes2 tau..Amna behave je kat umah ngan Ummi :)


Sepeninggalan Abi yg xsmpai suku bulan ni, bnyk dah skill2 baru anak dara Abi ni tunjuk tau.. Tak caye? Abi tgk la aksi2 anak dara abi ni..adoyaiiii... pening Ummi nak layan..hehe.. Ni baru seploh bulan..hehe



Tengok tu..Dah pandai kuar sendiri dari Walker dia tau anak dara ni..hehe



Ni lagi satu skill baru dia..Dah pndai panjat sofa sendiri..dulu takut2.. adoyaiii



Ni la umah baru Amna..Jom main sama :)

Yea2..malam nanti Abi nak balik dah..xpayah la Amna titun berselimutkan kain pelekat sembahyang Abi lagi kan???hehe... Miss u Abi...


1 comment:

NURSYAZWANI ZAINAL said...

comelnye baby tu..geram tgk (^^,)