Monday, May 2, 2011

I'm Hepi For you!!!!

Tarik nafas!!!...Hembus...Tarik nafas!!! hembus.... Tarik nafas!!!!jgn hembus...hehehe... haaa...baru smngt sikit nak tekan keyboard ni.. Tetiba rasa mood utk menaip hari ni menebal2 plak... mesti ada something happen yg i nak share kat sini kan???hehe...

1st of Mei 2011 ~ was my beloved friend engagement date.. wah!! rasa hepi yg amat..even Abi Amna kena kije malam. kami ttp gagahkan diri utk memenuhi undangan n memeriahkan majlis..

Mesti korang tertanya2...nape i excited sgt kan???mcm i punye majlis plak..hahaha.. of coz la i teruja u ol..sbbnye???? i berjaya menjadi match maker for Cik Lyna & Encik Shahrul akhirnye... Alhamdulillah...

Camne i bleh jd match maker??? hmmm...i citer ye.. xpe..ni entry khas utk depa.. hehe..

Walaupun kami ber3 ni sekampung tp segalanye bermula dgn Encik Facebook jugak.. Slps sesi meng'add' dgn Shahrul & sesi berchatting, mcm biasalah soalan yg mesti diajukan pd member2 yg xkawen lg "bila ko nak kawen"?? bila Shahrul kata xde calon, terus aku offer utk kenal dgn Lyna.. Tp Lyna xtau pon mula2 tu.. Susah gak nak meyakinkan si Shahrul ni pd mulanye.. Risau la tu takut cinta x berbalas kot..hehe..tu lah depa ni...harap je 1 kampung tp kat alam maya ni gak la nak kenal mengenali..hehe

Tup tap tup tap..dpt khabar berita yg depa nak tunang..cittt..sungguh seronok!!!! ye lah... dulu masa bujang ngan Lyna pernah sama2 share cite sedih...uwaaa.. Ingat lagi time tu (masa tu belum kenal Abi Amna).. msg2 memendam cite sedih.. bila dpt luahkan pd someone yg bleh dipercayai, rasa lega sgt2.. Dan kerana tu jugak la salah satu sebab i yakin n nekad dgn keputusan yg sblm ni takut nak ambil.. Thanks my fwen...

La ni xperlu share cite sedey coz kite sama2 dah hepi kan Lyna kan???? i'm very2 hepi 4 both of u :) Will waiting for this December plak okey..hehe

Mcm biasa la, b4 special entry 4 my beloved fwen ni tamat, jom layan few pic yg sempat dirakamkan oleh Abi Amna tadi..heheh

-
-
-
-
-
-


Moga ikatan permulaan ini akan menjadi sebuah ikatan yg sah & berkekalan hendaknye...Aminnnn.... 



Meriah majlis ngan kehadiran teman2 rapat yg sama2 ingin berkongsi hari bahagia bersama "peranten kecik" 




Mana boleh Abi je jd photographer kan??? mesti nak enter frame gak... hehe
Tgk my gegirl tu..xmau dipegang.. mentang2 dah dpt kaki... sgt seronok dia dpt ramai geng2 baru kat umah Aunty Lyna :)



I'm hepi 4 you dear....!! Syg kamoooo!!!

For Lyna :" Even we're not friends from childhood, we are not friends of the campus & non-colleagues ... but to know and become friends matter who you are is precious to me ^_^ "

Segala yg berlaku adalah dengan izin-Nya.. Sentiasalah bersyukur dengan segala kurniaan dan pinjaman yang diberikan-Nya agar kita tidak lupa dgn amanah sbg hamba-Nya...Peringatan kpd diri sendiri & semua ^_^
Salam...



4 comments:

Lyna Kiran said...

ayg..sgt2 terharu bile entry ini dibuat khas utk aku..smpi pg ko wt :)thank u so much dear...frenz forever & ever...u'r the most important person yg mjayakn lg majlis kami :) tanpa Pn. Ayang, xmgkn sglnye bermula ;)....

Ummi Amna said...

hee..most welcome dear.. aku yg teruja sgt ngan hari bahagia korang... may Allah bless both of u :)

LyNa said...

TQ so much dear..really appreciated!! :)

Ummi Amna said...

most welcome dear :)